Distributie-be-Lux/

Transport Axioma verzorgt afhalingen en leveringen over België en Luxemburg. Wij rijden met eigen vrachtwagens en ervaren chauffeurs.

Wij kunnen uw goederen binnen 24 uur in heel België en Luxemburg op hun bestemming brengen. Dit voor pakjes vanaf 1 kg tot volle vrachten van maximum 33 paletten per voertuig. Het afleveren tegen rembours is geen enkel probleem.

Alle goederen worden vervoerd onder toepassing van de geldende CMR‐voorwaarden en zo ook verzekerd volgens deze voorwaarden.


  • Onze Kwaliteitsvolle Distributie
  • Spoedzendingen
  • Transport Management
  • Verzekeringen

● Dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen
● Distributie in gans België en Luxemburg
● Sortering in ons magazijn te Wommelgem
● Verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag
● Tracking & Tracing, POD via internet
● Optimalisatie van de rittenschema’s
● 10 vrachtwagens
● Ladingscapaciteit tot 33 paletten
● Uitgerust met laadklep en moderne communicatiemiddelen
● ADR vervoer mogelijk
● Venstertijdleveringen
● Ervaren, betrokken en gemotiveerd personeel

Axioma-TL-29

Axioma-TL-12U kunt op Transport Axioma rekenen ongeacht of uw spoedzending een pakketje van één kilo is of een grote vracht betreft. Onze flexibiliteit kan van grote waarde zijn in onze samenwerking.

Wij verzorgen uw spoedzending met grote zorg en aandacht. Transport dat onder tijdsdruk staat, vraagt om een effectieve, snelle en correcte afhandeling. Deze combinatie vindt u bij Transport Axioma!

Met een spoedtransport via Transport Axioma bent u ervan verzekerd dat uw spoedzending op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd door een van onze chauffeurs.

 

Axioma-TL-9Voor optimalisatie van het traject van ontvangst van de goederen tot de distributie bij uw klant, bieden wij u onze expertise aan.

Wij streven ernaar het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons persoonlijk contact met onze klanten is daarbij essentieel.

Het garandeert een vertrouwensrelatie, snelheid en veiligheid.

U kan ons ook vragen uw volledige transportstroom onder de loep te nemen, te optimaliseren en te coördineren. Wij zorgen dan voor de meest optimale en kostenefficiënte transportoplossing.

Transport Axioma rijdt onder CMR-voorwaarden. Onze professionele dienstverlening biedt u de beste zorgen, maar toch zou er tijdens het vervoerstraject van uw goederen altijd iets  kunnen gebeuren. Er kan bijvoorbeeld een schade plaatsvinden.

Zoals u weet  is de aansprakelijkheid beperkt. Voor u, als eigenaar van de goederen kan dit vervelende gevolgen hebben. Daarom is het voor u als klant een geruststelling dat wij verzekerd zijn onder CMR-voorwaarden.

De oplossing:

U kunt een goederentransportverzekering afsluiten om te voorkomen dat u te maken krijgt met een verschil tussen waarde en schadevergoeding. Er zijn twee mogelijkheden:

1. De doorlopende goederentransportverzekering
Deze verzekering wordt afgesloten op basis van uw transportomzet per jaar. U sluit de verzekering eenmalig af waarmee ieder transport in dekking wordt genomen. Deze verzekering is ideaal als u regelmatig gebruik maakt van goederenvervoer.

2. De aflopende transportverzekering
Met deze variant kunt u een verzekering afsluiten voor één specifiek transport waarbij de waarde van de te vervoeren goederen bepalend is. Laat u zelden goederen vervoeren, dan is deze verzekering een prima oplossing.

Transport Axioma geeft u graag advies hierover.

Lees Meer

Onze Diensten


Contacteer Ons

Phone: + 32 (0)3 354 24 24
Mail:info@transportaxioma.be

Over Ons

Transport Axioma levert uw goederen correct en op een snelle manier. Flexibiliteit aan uw specifieke behoeften en verwachtingen staat voor ons voorop. Voor Axioma is samenwerking een echt partnership.

Contacteer Ons

Transport Axioma
Rollebeekstraat 18
2160 Wommelgem

Tel: +32 (0)3 354 24 24
Fax: +32 (0)3 354 24 64

info@transportaxioma.be